به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، اعضای این مجموعه در قالب یک هیئت‌علمی و تحقیقاتی بلندپایه روز چهارشنبه 11 مهرماه 1397 ضمن بازدید از دانشگاه فردوسی مشهد و آشنایی با امکانات و توانمندی‌های دانشگاه در نشستی تخصصی با اعضای هیئت‌علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

 دکتر رضا پیش‌قدم معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد در این نشست تخصصی ضمن تشکر از حضور این هیئت‌علمی در دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به جایگاه کشاورزی در کشور و جهان بحث و تبادل‌نظر و ارائه نظرات و پیشنهادت در این رابطه را مفید ارزیابی کرد و افزود: دانشگاه فردوسی مشهد با دارا بودن بیش از 1500 دانشجویی بین‌المللی و حضور در بین 500 دانشگاه برتر جهان در نظام رتبه‌بندی جهانی لایدن و همچنین جایگاه اول دانشگاه‌های برتر کشور خارج از پایتخت، جایگاه ویژه‌ای در تولید علم دارد و قطعاً تبادل‌نظر و اطلاعات با هیئت‌های علمی سایر کشورها می‌تواند در این رابطه مؤثر باشد. وی همچنین به جایگاه کشاورزی استان خراسان رضوی در کشور اشاره کرد و اذعان داشت: در حال حاضر استان خراسان رضوی بیش از 10 درصد از محصولات کشاورزی ایران را تأمین می‌کند و بدون شک استفاده از علم و فناوری‌های جدید در این حوزه بسیار پررنگ و حائز اهمیت خواهد بود.

دکتر احمد نظامی رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این نشست با اشاره به همکاری‌های فراوان دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد با دانشگاه‌های مختلف جهان ابراز امیدواری کرد که تعامل و گفتگو با اعضای این موسسه فرانسوی بتواند چالش‌های مهم و بزرگ پیش روی کشاورزی که مهم‌ترین آن بحران آب است را حل‌وفصل نماید. وی بابیان آمار تولیدات کشاورزی در ایران، از پیشرفت‌ها و فناوری‌های نوین این عرصه در کشور صحبت کرد.

ژان فرانسوا ایزامبر رئیس هیئت‌مدیره Club Demeter کشور فرانسه در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از دعوت دانشگاه فردوسی مشهد برای حضور وی و اعضای این مرکز در این دانشگاه، به معرفی این مجموعه پرداخت و افزود: همکاران من در این مرکز در قالب شرکت‌ها، نهادهای علمی و تحقیقاتی در حوزه‌های مختلف کشاورزی و صنایع غذایی سعی دارند تا بادانش نوین به افزایش تولیدات کشاورزی بپردازند و قطعاً همکاری ما با دیگر نهادهای علمی و تحقیقاتی در سراسر جهان می‌تواند بسیار مفید باشد. وی سه هدف عمده این مرکز را گفتگوهای بین‌المللی در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی، برگزاری سمینارها و گردهمایی‌های موضوعی و انتشار تحقیقات و دستاوردهای علمی دانست و اذعان داشت: متأسفانه در حال حاضر در کشور فرانسه و همچنین سایر کشورها کشاورزی به حاشیه رفته است و ما با گفتگوهای بین‌المللی و استفاده از تجربیات یکدیگر به دنبال این هدف هستیم که بتوانیم در سال‌های آینده که جمعیت جهان افزایش خواهد داشت با رویکردی علمی و فناورانه غذای موردنیاز مردم جهان را تولید نماییم و این جز با همکاری و تعاملات دوجانبه در سطح بین‌المللی میسّر نخواهد شد.

رئیس هیئت‌مدیره Club Demeter فرانسه مشکلات و چالش‌های جهانی پیش روی کشاورزی ازجمله بحران آب و تغییرات آب و هوایی را فرصتی دانست تا بتوان با همکاری و همفکری در عرصه جهانی و استفاده از تجربیات یکدیگر راهکاری مناسب برای آن کشف کرد. وی اظهار داشت: بی‌شک می‌توان گفت که کشاورزی عامل صلح جهانی خواهد بود، اگر در این زمینه به همکاری با یکدیگر بپردازیم.

در ادامه این نشست اعضای هیئت‌علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد و اعضای موسسه مذکور در نشستی به بیان نظرات و پیشنهادات و بررسی امکان استفاده از امکانات دو طرف در خصوص تربیت دانشجو، فرصت‌های مطالعاتی و... پرداختند.

هیئت فرانسوی پس‌ازاین دیدار، از امکانات و دستاوردهای دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد دیدن کردند.

اضافه می‌نماید: Club demeter متشکل از روسای شرکت‌ها، کشاورزان و مؤسسات تحقیقاتی فعال در گرایش‌های مختلف کشاورزی از کشور فرانسه بوده که یک تشکیلات کاملاً غیردولتی است و 53 عضو ازجمله اتحادیه تولیدکنندگان گندم، بانک اعتبارات کشاورزی، شرکت‌های بزرگ بین‌المللی و موسسه تحقیقات کشاورزی فرانسه و ... را شامل می‌شود.

 

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

فرصت مطالعاتی هیات علمی

فرصت مطالعاتی هیات علمی

فرصت تحقیقاتی دانشجویان ایرانی

فرصت تحقیقاتی دانشجویان ایرانی

بورسیه تحصیلی

بورسیه تحصیلی

2500 دانشجوی بین المللی
8000 دانش آموخته بین المللی
440 نظام رتبه بندی لایدن
522 نظام رتبه بندی سایماگو
800 نظام رتبه بندی شانگهای
1000 نظام رتبه بندی تایمز