IMG 3017

 شبکه دانشگاه‌های عضو بریکس (BRICS Universities Network) پس از بررسی توانمندی‌های علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست، دانشگاه فردوسی مشهد را به‌عنوان دانشگاه هماهنگ‌کننده در گروه بین‌المللی «بوم‌شناسی و تغییر اقلیم» انتخاب کرد.

 به گزارش روابط‌عمومی مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، در پی تعاملات و پیگیری‌های انجام‌شده از سوی مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی و با مشارکت گروه جغرافیا، شبکه دانشگاه‌های عضو بریکس (BRICS Universities Network) دانشگاه فردوسی مشهد را به‌عنوان دانشگاه هماهنگ‌کننده در حوزه بوم‌شناسی و تغییر اقلیم در گروه بین‌المللی مرتبط با این موضوع معرفی کرد.

این انتخاب بر اساس ارزیابی فعالیت‌های علمی و پژوهشی در حوزه‌های مرتبط با مطالعات محیطی، بوم‌شناسی و سنجش از دور صورت گرفته است. گروه جغرافیا و حوزه‌های پژوهشی مرتبط در سال‌های اخیر در زمینه مطالعه تغییرات اقلیمی، تحلیل داده‌های محیطی و کاربرد فناوری‌های سنجش از دور فعالیت‌هایی داشته‌اند که در این فرایند مورد توجه قرار گرفته است.

شبکه دانشگاه‌های بریکس بستری برای همکاری علمی میان دانشگاه‌های کشورهای عضو این گروه فراهم می‌کند و فعالیت گروه‌های تخصصی آن با هدف توسعه پژوهش‌های مشترک، تبادل علمی و گسترش همکاری‌های دانشگاهی در حوزه‌های مختلف علمی دنبال می‌شود. انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به‌عنوان هماهنگ‌کننده این حوزه می‌تواند زمینه تعاملات علمی بیشتر با دانشگاه‌های عضو این شبکه را در موضوعات مرتبط با بوم‌شناسی و تغییر اقلیم فراهم کند.

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

فرصت مطالعاتی هیات علمی

فرصت مطالعاتی هیات علمی

فرصت تحقیقاتی دانشجویان ایرانی

فرصت تحقیقاتی دانشجویان ایرانی

بورسیه تحصیلی

بورسیه تحصیلی

1200 دانشجوی بین المللی
8000 دانش آموخته بین المللی
487 نظام رتبه بندی لایدن
901+ نظام رتبه بندی شانگهای
522 نظام رتبه بندی سایماگو
301+ نظام رتبه بندی تایمز در آسیا