photo 2024 06 29 14 54 24

مراسم افتتاحیه کنفرانس با سخنان آقای سرگی تاسکایف رییس دانشگاه دولتی چلیابینسک آغاز شد. ایشان ضمن عرض خوش آمد به کلیه میهمانان و شرکت کنندگان در این همایش، با وجود سابقه طولانی ابراز امیدواری کرد که این مراسم زمینه ای برای گسترش ارتباط بین دو کشور در زمینه های مختلف گردد. سپس سایر مقامات رسمی به میهمان خوشامد گفتند. سپس خانم دکتر موذن زاده به نمایندگی از دانشگاه فردوسی مشهد، ضمن تشکر از دعوت به عمل آمده، توضیحاتی در مورد دانشگاه و جایگاه ملی و بین المللی آن، تعداد دانشکده ها، قطب های علمی، مراکز علمی تحقیقاتی و پژوهشی و همچنین سابقه آمورش زبان فارسی برای دانشجویان غیرایرانی توضیحاتی ارایه کردند. در ادامه کلیپ کوتاه معرفی دانشگاه فردوسی مشهد برای حاضرین پخش شد. در ادامه پروفسور ایوانف با موضوع نقاط عطف تاریخ زبان فارسی و خانم پروفسور ریسنربا موضوع پدیده خرد در کتاب دایره خواندن تالستوی میراث سخنان پرمعنای سعدی از دانشکده آسیا و آفریقای دانشگاه دولتی مسکو به ایراد سخنرانی پرداختند.

photo 2024 06 29 14 54 39

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی