20230709_130518_1787516421.jpg

هیئت 14 نفره اساتید پاکستانی روز چهارشنبه 14 تیرماه 1402 از دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کردند. بر همین اساس اعضای هیئت علمی فوق با رشته‌های متفاوت و از چندین دانشگاه پاکستان(از جمله دانشگاه جی سی فیصل آباد، پنجاب لاهور، کشاورزی فیصل آباد، دانشگاه بین‌المللی قراقرم، دانشگاه میانوالی، دانشگاه بلتستان اسکرادو، بهاالدین زکریا مولتان، کامست اسلام اباد و پژوهشکده فناوری فضایی اسلام اباد) در دانشگاه فردوسی مشهد حاضر شده و از بخش‌های مختلف دانشگاه بازدید کردند. بازدید از موزه دانشگاه، کتابخانه مرکزی، آزمایشگاه مرکزی و پژوهشکده هواخورشید و آشنایی با شیوه کار و عملکرد آنها از جمله برنامه‌های صورت گرفته بود. در پایان بازدید نیز اساتید پاکستانی با دکتر حسین بذرافشان مقدم، مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد دیدار کرده و به گفتگو و تبادل نظر پیرامون شرایط فعلی و زمینه‌های مورد علاقه برای همکاری پرداختند.

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

فرصت مطالعاتی هیات علمی