IMG_3021.JPG

هیات پاکستانی متشکل از مقامات اجرایی و اساتید دانشگاه‌های برجسته این کشور روز چهارشنبه 19 بهمن‌ماه 1401 در نشستی که با هماهنگی دکتر حسین‌زاده نماینده جامعه المصطفی در مشهد برگزار شد با دکتر احسان قبول مدیر همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد دیدار و گفت‌وگو داشتند. در این دیدار دکتر قبول به معرفی دانشگاه فردوسی مشهد پرداخت و ضمن اشاره به ارتباطات بین‌المللی دانشگاه و رتبه نخست همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد در ایران، به بیان نقاط قوت و زمینه‌های همکاری با دانشگاه‌های پاکستانی پرداخت. جایگاه برتر دانشگاه فردوسی مشهد در زمینه آموزش زبان فارسی در ایران نیز از دیگر نکات مطرح شده توسط دکتر قبول بود. دکتر عذرا قندهاریون رئیس گروه برنامه‌ریزی و توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی نیز به معرفی امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه فردوسی مشهد جهت میزبانی از دانشجویان بین‌المللی پرداخت. در ادامه دکتر حسین‌زاده ضمن عرض خیرمقدم به هیئت پاکستانی جهت حضور در مشهد، از میزبانی جامعه المصطفی از اتباع پاکستانی و آشناشدن مستقیم آنها با دستاوردهای علمی و امکانات ساختاری شهر مشهد و نهادهای علمی آن سخن گفت. دکتر حسین بانژاد مسئول توسعه همکاری‌های بین‌المللی دانشکده کشاورزی نیز از زمینه‌های گسترده همکاری با دانشگاه های پاکستانی سخن گفت.

در این جلسه، اساتید پاکستانی نیز نقطه‌نظرات و ایده‌های خود جهت همکاری با دانشگاه فردوسی مشهد را بیان کردند. دکتر عیسی و دکتر میرعلم اساتید دانشگاه بلوچستان پاکستان به نمایندگی از سوی هیات پاکستانی،ضمنابراز خرسندی از حضور در دانشگاه فردوسی مشهد، از تمایل به همکاری با دانشگاه فردوسی مشهد در تمامی زمینه‌ها به‌ویژه حوزه آموزش زبان فارسی و انگلیسی سخن گفتند. در پایان این نشست دکتر قبول مدیر همکاری‌های بین‌المللی از آمادگی برای پیشبرد برنامه‌های اجرایی با دانشگاه های پاکستانی سخن گفت.

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

فرصت مطالعاتی هیات علمی