1400-11-9-02

روز یکشنبه 21 اسفندماه 1400 دکتر محسن عبدالحی داشر، معاون دانشکده کشاورزی دانشگاه بصره، با جمعی از مدیران دانشگاه فردوسی مشهد و دکتر احسان قبول، مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی و امور دانشجویان غیر ایرانی دیدار و بر افزایش همکاری‌های میان دانشگاه بصره و دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد. همچنین در ادامه با دکتر بهرامی، معاون پژوهشی دانشگاه در خصوص گرفتن مجوز استاندارد جهت صادرات محصولات غذایی و کشاورزی تبادل نظر شد. دکتر داشر در ادامه بازدیدها با مدیر گروه علوم خاک و گروه مهندسی آب و دکتر جواد منش مدیر گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دیدار کرد و با توجه به تجهیزات مجهز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد، این آزمایشگاه مورد توجه طرف عراقی قرار گرفت و قرارداد همکاری میان طرفین امضا خواهد شد. سپس وی از مرکز شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به همراه دکتر سید علیرضا وکیلی مدیر این مرکز بازدید کرد.

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

فرصت مطالعاتی هیات علمی