1400-12-20-18

هیأتی متشکل از رئیس دانشکده علوم تربیتی و رئیس مرکز پژوهش‌های دانشگاه بصره و رئیس مرکز مطالعات علوم انسانی بصره با دکتر احسان قبول مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه دیدار و گفت‌وگو داشت. در این دیدار توافق شد که در خرداد ماه سال آینده همایشی با حضور صد تن از استادان کشورهای عربی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شود و در حاشیه این همایش بزرگ زمینه‌سازی برقراری ارتباط میان استادان دانشگاه فردوسی مشهد و دیگر دانشگاه‌های کشور با استادان دانشگاه‌های عراق و دیگر کشورهای عربی فراهم آید. یادآور می‌شود که به زودی پوستر این همایش و محورهای آن به اطلاع استادان و دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد و دیگر دانشگاه‌های ایران رسانده شود.
یادآور می شود دانشگاه فردوسی مشهد دبیرخانه دائمی گفت و گوهای فرهنگی ایران و جهان عرب است و برگزاری این همایش در قالب فعالیت های این دبیرخانه و با پرداخت هزینه توسط شرکت کنندگان برگزار خواهد شد.

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

فرصت مطالعاتی هیات علمی