600

دهمین جلسه معاونان و مدیران همکاری های علمی و بین المللی تفتاش در ساعت 12 روز سه شنبه 1400/1/24 در فضای مجازی و با محوریت موضوع «بررسی برنامه های تفتاش در سال 1400 و گزارش سفر دکتر قبول به عراق» برگزار گردید.

در این نشست، نخست آقای دکتر قبول مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد و دبیر تفتاش گزارشی از سفرش به عراق و توافقات صورت گرفته با رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد در خصوص برگزاری پنجمین همایش بین المللی ادبیات تطبیقی فارسی و عربی و همچنین برپایی نمایشگاه آموزشی و پژوهشی تفتاش در کشورعراق ارایه داد. سپس، آقاي دكتر صراف زاده، معاون بين الملل دانشگاه تهران، با تاکید بر اهميت هویت بخشی به اتحادیه تفتاش، بیان کرد که لازم است برنامه های تفتاش به اطلاع اعضای هیات علمی دانشگاه های عضو و بدنه اجرایی دانشگاه رسانده شود تا همه بخشها بیش از پیش درگیر برنامه های بین المللی تفتاش شوند و از ظرفیت های آن استفاده کنند.

آقاي دكتر شجاعي، مدير همكاريهاي علمي بين المللي دانشگاه تبريز نیز بر همکاری دانشگاه های تفتاش با دانشگاههای کشور عراق در برگزاری دوره های مشترک آموزشی و پژوهشی و ارتباط فعال با رایزنی علمی عراق در تهران تاکید کرد و پیشنهادهایی را در این خصوص ارائه کرد. همچنین، آقاي دكتر طيبي، مشاور رئيس دانشگاه اصفهان در امور بين‌الملل، با تاکید بر ضرورت همکاری و مشارکت دانشگاه های عضو تفتاش در همایش ها و وبینارهای مشترک، آمادگی دانشگاه اصفهان را برای گسترش روابط تفتاش با اتحادیه اکو بیان داشت و بر ضرورت تبیین ظرفیتهای قرارداد 25 ساله ایران و چین در حوزه دانشگاهی تاکید کرد. آقاي دكتر خاقاني نژاد، رئيس همکاریهای علمي بین المللی دانشگاه شيراز نیز ضمن برشمردن پارهای از مشکلات حوزه کنسولی بر ضرورت اصلاح قوانین سالهای گذشته درباره امور کنسولی تأکید کرد و خواستار اقدام لازم از سوی تفتاش برای اصلاح روند کنسولی، به ویژه در حوزه دریافت هزینه ها شد.
همچنین طبق تقسیم کار پیشین، مصوب شد دانشگاه تهران با تاکید بر حوزه چین و اروپا، دانشگاه فردوسی مشهد کشورهای عراق، لبنان و سوریه، دانشگاه تبریز کشورهای ترکیه، آذربایجان و حوزه اقلیم کردستان عراق، دانشگاه اصفهان کشورهای پاکستان و کره جنوبی، و دانشگاه شیراز کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، اقدامات لازم را جهت گسترش همکاریهای علمی بین المللی تفتاش به خصوص در زمینه جذب دانشجوی بین الملل انجام دهند.
در ادامه نشست نیز، دکتر قبول گزارشی از ایجاد سامانه یکپارچه جذب دانشجویان بین الملل تفتاش ارایه داد و مقرر شد در نشست بعد، این سامانه با حضور مسئولان مربوطه مورد بررسی نهایی قرار گیرد.

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

فرصت مطالعاتی هیات علمی

فرصت مطالعاتی هیات علمی

فرصت تحقیقاتی دانشجویان ایرانی

فرصت تحقیقاتی دانشجویان ایرانی

بورسیه تحصیلی

بورسیه تحصیلی

2500 دانشجوی بین المللی
8000 دانش آموخته بین المللی
440 نظام رتبه بندی لایدن
522 نظام رتبه بندی سایماگو
800 نظام رتبه بندی شانگهای
1000 نظام رتبه بندی تایمز