روز چهارشنبه 24 اردیبهشت 1399 (برابر با 13 می 2020)، نشستی مجازی با هماهنگی وزارت عتف ، با حضور دکتر حسین سالارآملی، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به ریاست دکتر بهادر باقری، معاون اجرایی گسترش زبان فارسی و ایران شناسی در دانشگاه های خارج از کشور، برگزار شد. در این نشست مجازی استادان اعزامی به کشورهای مختلف از کشورهای شرق آسیا مانند چین گرفته تا کشورهای اروپایی و شبه قاره حضور داشتند و به بیان گزارش فعالیت های خود در دانشگاه های محل اعزام وهمچنین، بیان مشکلات و موانع گسترش زبان فارسی پرداختند. دکتر احسان قبول، مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد در سخنان خود، بحث اعزام اساتید جوان را به کشورهای سوریه ، لبنان ، عراق و موریتانی توسط دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری وزارت علوم، مطرح کرد، ایشان معیارها و شاخصه های انتخاب استادان جوان اعزامی را تخصص در آموزش زبان فارسی و ادبیات فارسی، تسلط بر زبان دوم و سوابق علمی، پژوهشی درخشان برشمرد.
وی همچنین اضافه کرد که دانشگاه فردوسی مشهد پذیرای استادان و دانشجویان زبان و ادبیات فارسی ، در دوره های دانش افزایی این دانشگاه است و هزینه های آنها از فرودگاه تا فرودگاه، بر عهده دانشگاه فردوسی مشهد خواهد بود. همچنین ایشان به برگزاری موفق برنامه های فرهنگی و ایران شناسی توسط استادن جوان در دانشگاه ها و کشورهای محل اعزام خود اشاره کردند.
دکتر سالار آملی از اعزام اساتید جوان به کشورهای سوریه، لبنان، عراق و موریتانی ابراز خوشنودی نمود و از زحمات این استادان با توجه به شرایط دشوار و خاص امنیتی و معیشتی، تشکر کرد و برای ایشان آرزوی توفیق و بهروزی کرد.
شایان یادآوری است که استادان اعزامی دانشگاه فردوسی مشهد نیز به کشورهای سوریه، لبنان و موریتانی، دکتر سنگی، محمدزاده، حامدی شیروان، خالقی زاده و غزالی پور و دکتر رودمعجنی هر کدام به بیان دست آوردها و خدمات خود در دانشگاه و شهر محل خدمت خود پرداختند.