1400-9-6656

در قالب اين فراخوان، پژوهشگران سوئيسي و ايراني كه قصد تعريف پروژه‌هاي پژوهشي مشترك را دارند، مي‌توانند براي اخذ گرنت پژوهشي تا سقف 35هزار فرانك سوئيس به دانشگاه ZHAW درخواست ارسال كنند.
اين اعتبار شامل حمايت از سه نوع همكاري مشترك به شرح زير است:
  •  تعريف پروژه هاي مشترك جديد كه پيش از اين با عنوان Seed Money Grant اعلام مي شد.
  •  ادامه، توسعه و گسترش همكاريهاي مشترك قبلي مابين محققان دو كشور كه پيش از اين با عنوان Bridging Grant  اعلام مي شد.
  •  حمايت از محققان جوان (دانشحويان دكترا) كه پيش از اين با عنوان Mobility Grant اعلام مي شد.
ثبت درخواست بايد توسط طرف سوئيسي كه يكي از اعضاي هيئت علمي يكي از دانشگاه هاي كانتونال، فدرال، دانشگاهاي علمي كاربردي يا تربيت معلم اين كشور است، در سايت دانشگاه ZHAW انجام شود.
علاقمندان براي كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به لينك ذيل مراجعه نمايند:    https://international.iut.ac.ir/fa/node/1160
 مهلت ارسال درخواست‌ها: 25 دي 1400 (15 ژانويه 2022)

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

فرصت مطالعاتی هیات علمی