photo 2025 10 29 14 18 42

جشنواره غذای بین‌الملل با حضور دکتر جوان جعفری، ریاست محترم دانشگاه، دکتر ساداتی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی ، دکتر دانش ناری مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی، دکتر کفاشان رئیس اداره دانشجویان بین‌الملل، دکتر کاظمیان رئیس اداره آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان، و نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

در این جشنواره که با حضور گسترده دانشجویان بین‌الملل از ملیت‌های مختلف همراه بود، غرفه‌هایی از کشورهای گوناگون به ارائه غذاهای سنتی و فرهنگ غذایی ملت خود پرداختند و فضای صمیمی و فرهنگی میان دانشجویان ایرانی و غیرایرانی ایجاد شد.

هدف از برگزاری این رویداد، گسترش تعاملات فرهنگی، تقویت آشنایی میان ملت‌ها و افزایش انگیزه دانشجویان بین‌الملل برای مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی دانشگاه عنوان شد.

photo 2025 10 29 14 18 09

photo 2025 10 29 14 18 26

photo 2025 10 29 14 18 48

photo 2025 10 29 14 18 26

photo 2025 10 29 14 18 14

1200 طالب دولي
8000 متخرج دولي
487 نظام تصنيف لايدن
522 نظام تصنيف سايماغو
901+ نظام تصنيف شنغهاي
301+ نظام تصنيف تايمز