456.png

در راستای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه بصره، 5 عضو هیات‌علمی دانشگاه فردوسی مشهد از دانشگاه بصره بازدید کردند. دکتر حسین بانژاد مسئول توسعه همکاری‌های بین‌المللی دانشکده کشاورزی به همراه دو عضو دیگر هیات‌علمی این دانشکده دکتر کامران داوری و دکتر ابوالفضل مساعدی از گروه علوم و مهندسی آب و دکتر محمدتقی دستورانی و دکتر محمد فرزام از دانشکده منابع طبیعی و محیط‌زیست، گروه مرتع و آبخیزداری اعضای هیات 5 نفره دانشگاه فردوسی مشهد بودند که در تاریخ 8 بهمن‌ماه جهت بازدید وارد عراق شدند.

برنامه‌های انجام شده در این سفر عبارت بود از:

• دیدار با دکتر ساجد سعد حسن رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بصره و دکتر هیفا حسن التمیمی مدیر گروه علوم خاک و منابع آب دانشکده کشاورزی.
  • ارائه کارگاه‌های تخصصی توسط دکتر داوری، دکتر بانژاد، دکتر فرزام و دکتر مساعدی.
  • جلسه دکتر بانژاد و داوری با ساجد سعد حسن النور رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بصره، آقای مهندس هادی حسین قاسم مدیر زراعت استان بصره، آقای دکتر فالح مهدی صالح الموسوی نماینده مهندسین زراعی بخش خصوصی. در پایان این جلسه تفاهم‌نامه همکاری میان دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی دانشگاه بصره و اداره کشاورزی استان بصره به امضا طرفین رسید.
  • جلسه با مدیرگروه علوم خاک و منابع آب دانشگاه کوفه، مسئول روابط بین‌الملل دانشکده کشاورزی دانشگاه کوفه و تأکید بر همکاری همه‌جانبه در تمامی زمینه‌های موردعلاقه طرفین.
  • جلسه با رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه کوفه و اعضای گروه خاک و آب دانشکده کشاورزی و حضور اعضای سندیکای مهندسین کشاورزی شهر کوفه. در این جلسه نخست دکتر بانژاد گزارش خود در خصوص ارتباط دو دانشکده بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده بین دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه کوفه را ارائه داد. دکتر دستورانی و دکتر فرزام از دانشکده منابع طبیعی و دکتر مساعدی از گروه علوم و مهندسی آب نیز به بیان توانمندی‌ها و زمینه‌های همکاری پرداختند.

آخرین جلسه با حضور رئیس سندیکای مهندسین کشاورزی و رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه کوفه و همکاران برگزار شد. در پایان جلسات برگزار شده، طرفین درباره نحوه همکاری به بحث و گفتگو پرداختند.