f62cb0ffbc17ca6bf3b9cec88b88a7f5

روز شنبه 22/5/1401 هیأتی عالی رتبه از دانشگاه بصره به سرپرستی دکتر ماجد مشاور عالی رئیس دانشگاه بصره با دکتر احد ضابط رئیس دانشگاه، دکتر بختیار شعبانی ورکی معاون آموزشی دانشگاه و دکتر احسان قبول مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه دیدار و گفت‌وگو داشتند. در این دیدار دکتر قبول ضمن بیان گزارشی از همکاری‌‎های متنوع آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه بصره به سه برنامه مورد تفاضای دانشگاه بصره اشاره کرد: 1- برگزاری هفته فرهنگی دانشگاه بصره در دانشگاه فردوسی مشهد و هفته فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد در دانشگاه بصره 2- تأسیس مرکز آموزش زبان عربی به غیر عرب زبانان در دانشکده ادبیات و علوم انسانی 3- تدریس استادان دانشگاه فردوسی مشهد به صورت مجازی و حضوری در دانشگاه بصره
   پس از آن هیأت دانشگاه بصره ضمن تشکر از دانشگاه فردوسی مشهد برای همکاری صمیمانه و نزدیک با دانشگاه بصره، دانشگاه فردوسی مشهد را گزینه نخست دانشگاه بصره برای همکاری‌های علمی بین‌المللی معرفی کردند و تقاضای تأسیس میز مشترک همکاری‌های علمی بین‌المللی با دانشگاه فردوسی مشهد را داشتند. دکتر شعبانی ورکی نیز اولویت نخست دانشگاه فردوسی مشهد را همکاری‌های علمی بین‌المللی با کشورهای همسایه خصوصاً کشور عراق معرفی کرد و گسترش این روابط را به نفع صلح و دوستی میان دو ملت دانست. دکتر شعبانی ورکی با اعلام آمادگی برای گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های آموزشی، تأسیس میز مشترک را برای اجرای برنامه‌های اثر بخش و کارشناسی شده ضروری دانست. دکتر ضابط نیز در پایان برای همکاری‌ها میان دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه بصره هیچ محدودیتی را قائل نشد و بیان داشت با انجام تخصصی فعالیت‌های بین‌الملل در معاونت‌های مختلف دانشگاه شاهد گسترش بیش از پیش و اجرائی شدن تفاهم‌نامه همکاری میان دو دانشگاه در همه زمینه‌ها خواهیم بود. دکتر ضابط ضمن تشکر از دعوت رئیس دانشگاه بصره، ابراز امیدواری کرد که در اولین فرصت بازدید ایشان از دانشگاه بصره محقق خواهد شد.

df087d5c66aba238f7cb63a9306df015