156863649

روز دوشنبه 1401/01/29 دکتر احسان قبول مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه، با دکتر مجید صادقی دولت آبادی سرکنسول ایران در جلال آباد افغانستان و آقای فاتح گل شینواری رئیس موسسه آموزشی روشان به صورت مجازی دیدار و گفت‌وگو داشتند. در این دیدار نخست آقای فاتح با اشاره به تفاهم‌نامه امضاء شده میان دو دانشگاه خواستار اجرایی شدن بخش‌هایی از آن در سال 1401 شد. دکتر صادقی با تشکر از دانشگاه فردوسی مشهد برای اهتمام به گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی با دانشگاه‌های افغانستان خصوصا شرق آن و حمایت از گسترش آموزش زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه‌های منطقه شرق افغانستان، آمادگی آن کنسولگری را برای گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد با دانشگاه‌های شرق افغانستان خصوصا ننگرهار و روشان بیان کرد.
دکتر احسان قبول نیز با اشاره به جایگاه برتر دانشگاه فردوسی مشهد در حوزه بین‌الملل خصوصاً همکاری بین‌المللی با دانشگاه‌های کشور افغانستان اعلام آمادگی کرد که دانشگاه فردوسی مشهد می تواند خصوصاً به صورت مجازی در حوزه‌های آموزشی و برگزاری کارگاه با دانشگاه روشان و دیگر دانشگاه‌های افغانستان همکاری داشته باشد. در پایان این نشست بنا شد برگزاری کارگاه روش تحقیق به صورت آنلاین، معرفی منابع الکترونیک و مجلات الکترونیک دانشگاه فردوسی مشهد به دانشگاه روشان، آموزش زبان و ادبیات فارسی به صورت مجازی و برنامه‌های مشترک در حوزه حقوق در طی سال جاری با دانشگاه روشان صورت پذیرد.