1401-2-4-02
روز چهارشنبه 1401/01/24دکتر احسان قبول، مدیرهمکاریهای علمی بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد در دانشگاه الخلیج برای دانشجویان و استادان آن دانشگاه کارگاهی با عنوان چگونه زبان فارسی را ساده بیاموزیم برگزار کرد. در این کارگاه د‌کتر قبول نخست درباره برنامه جدید آموزش زبان فارسی که به صورت مشترک میان دو دانشگاه فردوسی مشهد و الخلیج برگزار می شود توضیحاتی ارائه کرد. وی بیان داشت این دوره شامل ۵ مرحله ۳۶ ساعته است که به تایید وزارت علوم کشور عمان رسیده است و دانشجویان می توانند دو دوره از این ۵ مرحله را به صورت فشرده و در قالب مدرسه تابستانی در دانشگاه فردوسی مشهد بگذرانند. سپس دکتر قبول به معرفی روش و منابع آموزشی خود که آن نیز به تایید وزارت علوم عمان رسیده پرداخت و این روش را ساده ترین روش برای آموزش زبان فارسی به عرب زبانان معرفی کرد که هم اکنون در بسیاری از کشورهای عربی به کار بسته می شود. تدریس عملیاتی درس اول دوره به شرکت کنندگان و پاسخ به پرسش های ایشان بخش پایانی این کارگاه بود.