1400-9-30-5

جلسه هیئت رئیسه دانشکده کشاورزی –دانشگاه فردوسی مشهد  با رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بصره به صورت وبینار در روز سه شنبه 27 آذر ماه ، 1400 برگزار گردید. هدف از برگزاری این وبینار، تسهیل همکاری های آموزشی و پژوهشی دوجانبه در تمامی زمینه های مورد علاقه است.
در این وبینار زمینه های همکاری مانند تبادل دانشجو؛ راه اندازی دوره های آموزشی و انجام تحقیقات مشترک،  مشارکت در انجام و هدایت پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری  مورد تایید طرفین قرار گرفت . طرفین آمادگی خود را در تمام زمینه های آموزشی ( مشارکت در برگزاری کلاس های مجازی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و....) و تحقیقاتی (برگزاری وبینار، برگزاری همایش، انجام طرح تحقیقاتی مسئله محور، انتشار مقاله و ...)  مورد علاقه، اعلام نمودند. زمینه همکاری گروه های مختلف دانشکده کشاورزی -دانشگاه فردوسی مشهد، از جمله آگرو تکنولوژی، علوم دام، علوم خاک، علوم و مهندسی آب ، بیو تکنولوژی، بیو سیستم و سایر گروه ها  با گروه های متناظر در دانشکده کشاورزی- دانشگاه بصره مورد تاکید قرار گرفت. طرفین در برگزاری جلسات مشترک گروه های متناظر هر دو  دانشکده  توافق کردند.
در پایان دو طرف بر تلاش در همه زمینه‌های  مورد علاقه تاکید کردند. هر دو طرف نهایت تلاش خود را برای تشویق به گسترش و ایجاد روابط همه جانبه بین گروه های آموزشی انجام خواهند داد.