1400-9-255501

هیأتی متشکل از پنج نفر از مدیران و مسئولان دانشگاه فنی فرات اوسط عراق به سرپرستی دکتر عبدالمحسن ناجی المحیسن رئیس دانشگاه فنی فرات اوسط عراق از دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کردند و دیداری با دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و دکتر احسان قبول مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیرایرانی داشتند.

در ابتدای این دیدار دکتر کافی با تمجید از موفقیت‌ها و گسترش دانشگاه فنی فرات اوسط به معرفی برخی از ظرفیت‌های صنعتی و فن‎آوری دانشگاه فردوسی مشهد پرداخت و تصریح کرد که دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه فنی فرات اوسط لازم است از مرحله آموزش عبور کنند و وارد مرحله طرح‌های پژوهشی مشترک و رفع نیازهای دو کشور شوند. دکتر عبدالمحسن ناجی نیز با اشاره به حضور بیش از 40 هزار دانشجو و 5 هزار عضو هیأت علمی در دانشگاه فرات اوسط به جایگاه ممتاز این دانشگاه با هدف کاربردی سازی دانش در سطح جامعه عراق پرداخت. وی نام و جایگاه دانشگاه فردوسی مشهد را در عراق ممتاز معرفی کرد و خواهان بهره‌برداری از امکانات، دانش و تجربیات دانشگاه فردوسی مشهد برای طرح‌ها و برنامه‌های مشترک شد. دکتر قبول نیز با اشاره به الگوهای موفق همکاری میان دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه‌هایی همچون بصره و کوفه در عراق پیشنهادهایی را برای عقد تفاهم‌نامه و قراردادهای اجرایی میان دو دانشگاه مطرح ساخت. از جمله نظارت مشترک بر پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها، برگزاری دوره های تابستانی برای استادان و دانشجویان، تدریس مشترک به صورت مجازی، انجام پروژه های وزارت خانه های صنعتی.
      از برنامه‌‌های دیگر این هیأت بازدید از دانشکده‌های مهندسی و اقتصاد و علوم اداری و برخی آزمایشگاه‌های دانشگاه فردوسی مشهد بود.

1400-9-255502

1400-9-25552