1400-9-220

اين جلسه روز يكشنبه ساعت 12 مورخ 14 آذرماه 1400 با حضور مسئولين بين الملل دانشگاه آقاي دكتر احسان قبول مدير همكاريهاي علمي بين المللي و امور دانشجويان غير ايراني، خانم دكتر زينب موذن زاده رئيس اداره دانشجويان بين المللي، آقاي دكتر محمد تقوي رئيس مركز آموزش زبان فارسي به غيرفارسي زبانان و تعدادي از دانشجويان بين المللي دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد.

در اين جلسه ابتدا آقاي دكتر احسان قبول توضيحاتي در مورد آموزش دانشگاه كه در حال حاضر بنا به ضرورت و محدوديت هاي كرونا به شكل مجازي دنبال مي شود، توضيحاتي را ارائه نمودند و ابراز اميدواري نموده كه انشاءالله به زودي شاهد حضوري شدن آموزش خواهيم شد. سپس در مورد ايجاد سامانه جامع بين الملل دانشگاه فرمودند كه با به راه افتادن اين سامانه تمامي درخواست‌هاي دانشجويان و متقاضيان بدون حضور و از طريق اين سامانه انجام خواهد شد. در ادامه خانم دكتر زينب موذن زاده به سيستم نوبت دهي اشاره نمودند و از دانشجويان خواستند قبل از مراجعه، از اين سامانه نوبت مناسب دريافت نمايند. سپس دكتر محمد تقوي در مورد دوره زبان فارسي و ضرورت ثبت نام و حضور مرتب در اين كلاس ها را تاكيد نمودند و اعلام داشته كه به زودي امكان برگزاري حضوري برخي از كلاس هاي آموزش زبان فارسي ميسر خواهد شد.

در ادامه دانشجويان به ارائه برخي از مشكلات كنسولي، رفاهي و آموزشي خود پرداختند كه توضيحات لازم ارائه شد. در پايان تاكيد شد نسبت به تسريع امور مربوط به خدمات كنسولي دانشگاه و دريافت كد صلاحيت پيگيري خواهد شدو در مورد ساير موارد پيشنهادي نيز مقرر شد تا حد امكان درخواست دانشجويان محترم پيگيري شود. همچنين صندوق انتقادات و پيشنهادات جهت ارتباط مستقيم با مسئولين محترم بين الملل دانشگاه در محل اداره دانشجويان بين المللي نصب خواهد شد.