1400-5001

كتاب جديد دكتر سيد محسن فاطمى تحت عنوان روانشناسى صلح درون: قلب محورى كه توسط انتشارات دانشگاه كمبريج به چاپ رسيد در تاريخ بيست و چهارم جولاى در امريكاى شمالى و اروپا عرضه شد.

آقای دكتر سيد محسن فاطمى عضو هیات علمی گروه علوم تربيتى و روانشناسى دانشگاه فردوسی مشهد است که صاحب تالیفات مختلف به زبان های انگلیسی و فارسی می باشد.

اين كتاب توسط چندين استاد از دانشگاه هاروارد، دانشگاه كاليفرنيا، دانشگاه يورك كانادا، دانشگاه كلمبيا و سى بروك به عنوان يك كتاب بديع همراه با يك نظريه پردازى نو و خلاق و به عنوان كتاب عرضه كننده يك پارادايم جديد مورد توجه و تحسين قرار گرفته است.

پشت جلد این كتاب آماده است: اين كتاب با نقد ديدگاههاى روانشناختى غالب در حوزه صلح منظر جديدى در حوزه روانشناسى صلح را ارايه مى دهد و با به چالش كشاندن ديدگاههاى ذهن محور، نقش فراموش شده قلب در تبيين صلح درون را مورد بحث و بررسى قرار مى دهد.

یاد آور می شود دکتر فاطمی در حال حاضر استاد وابسته دانشگاه یورک کانادا نیز می باشد و با مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه در حوزه، دانشگاه های آمریکای شمالی همکاری دارند.