1400-30

در روز چهارشنبه 1400/4/9یازدهمین جلسه اتحادیه دانشگاه‌های تفتاش با حضور دکتر محمدحسین صراف‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه‌ه تهران، دکتر احسان قبول مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر سعید شجاعی مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز، دکتر سید کمیل طیبی مشاور رئیس دانشگاه در امور بین‌المل دانشگاه اصفهان و دکتر محمدصابر خاقانی نژاد رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شیراز) با محوریت سامانه یک‌پارچه تفتاش در پذیرش و جذب دانشجوی بین‌الملل به صورت مجازی برگزار شد. در ابتدای این نشست دکتر قبول، گزارشی از سفر اخیر خود به عراق ارائه داد. وی به دیدار خود با رئیس دانشگاه کوفه اشاره کرد و موضوع درخواست از آن دانشگاه برای تشکیل اتحادیه‌ای از دانشگاه‌های برتر عراق برای همکاری با اتحادیه دانشگاه‌های تفتاش که با استقبال رئیس دانشگاه کوفه رو‌به‌رو شد. در این نشست که با حضور خانم دکتر زینب مؤذن‌زاده رئیس اداره دانشجویان بین‌الملل دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، وی گزارشی از سامانه یک‌پارچه جذب دانشجوی بین‌الملل ارائه داد که پس از پیشنهادهایی از سوی اعضاء بنا شد در جلسه بعد، این سامانه با حضور رؤسای دانشگاه‌ها، مسئولان وزارتی و مدیران بین‌الملل اتحادیه دانشگاه‌های تفتاش افتتاح شود.

در این نشست خانم دکتر معصومه ملک مدیر کل اعضای هیات علمی و دانشجویان بین‌الملل دانشگاه تهران و آقای دکتر عبدالمجید اسکندری مدیر کل روابط بین‌الملل دانشگاه تهران نیز حضور داشتند و تجربیات خود را در این خصوص بیان کردند.