464472 456

دکترسید محسن فاطمی عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد و مسئول میز آمریکای شمالی از سال 2019- 2020 به عنوان استاد وابسته گروه آموزشی روانشناسی دانشگاه یورک کشور کانادا مشغول به فعالیت است. ایشان به عنوان مشاور و نیز عضو کمیته داوری پایان نامه‌ها در دانشگاه یورک مشغول فعالیت می‌باشد. از جمله وی در طرح «بررسی تاریخی، نظری و انتقادی روانشناسی» مربوط به گروه آموزشی روانشناسی دانشگاه یورک، استاد مشاور می‌باشند و در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ به عنوان عضو کمیته داوری پایان‌نامه مقطع دکتری آقای پاتریک پلزا که مرتبط با همین طرح است، با این دانشگاه همکاری داشته‌اند و در جلسه دفاع از پایان نامه این دانشجو تحت عنوان «پروژه ضد خودیاری: رنج وجودی در نئو نیهیلیسم» که در ۲ اکتبر ۲۰۲۰ به دلیل محدودیتهای همه گیری در فضای مجازی برگزار شد، حضور داشته‌اند.