898998901

روز یکشنبه 1399/9/26 در پنجمین جلسه شورای دانشگاه از روسای دانشکده‌های برتر در جذب دانشجوی بین‌الملل تقدیر شد. در این نشست دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه با اشاره به پیشرفت و فعالیت این دانشکده‌ها در افزایش جذب دانشجوی بین‌الملل با اهداء لوح تقدیری از ایشان قدردانی کرد. دکتر احسان قبول مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیرایرانی ضمن ارائه آماری از دانشجویان پذیرفته شده در این دانشکده‌ها، از زحمات اداره دانشجویان بین‌الملل دانشگاه در این خصوص تشکر کرد. این روسا عبارت بودند از: دکتر عبداله رادمرد رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، حجه‌الاسلام و المسلمین دکتر غلامرضا رئیسیان رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی، دکتر حمیدرضا پوررضا رئیس دانشکده مهندسی و دکتر عبدالرضا جوان جعفری رئیس دانشکده علوم اداری و اقتصادی.