pic8

نخستين كمپ مستندنگاري ميراث معماري مدرن ايران در تاريخ 5 الي 8 آبان 1399 با همكاري دانشكده معماري و شهرسازي دانشگاه فردوسي مشهد و دوكوموي ايران  (نهاد بين‌المللي مستندنگاري و حفاظت از آثار معماري مدرن و معاصر) و باحمايت سيپا (كميته بين المللي مستندسازي ميراث فرهنگي) و مديريت موزه هاو مركز اسناد صنعت نفت برگزار گرديد. اين كمپ 4 روزه در محل هاي انبار شماره 1 شركت نفت در مشهد و دانشكده معماري و شهرسازي دانشگاه فردوسي مشهد با حضور استايدي از حوزه ديجيتال سازي و برداشت فتوگرامتريك، معماري و مرمت و مواد و هفت دانشجوي مقطع كارشناسي آن دانشكده از مليت هاي ايراني، افغان و عراقي صورت پذيرفت.

در مراسم اختتاميه اين كمپ كه با تلاش عضو هيات علمي دانشكده معماري و شهرسازي دانشگاه فردوسي مشهد (دبيرعلمي كمپ) آقاي دكتر پارسا پهلوان و آقاي دكتر طاهري رياست دانشكده معماري و شهرسازي صورت پذيرفت، پيام تصويري و ارائه پروفسور Fulvio Rinaudo نايب رييس سيپا خطاب به كمپ مستندنگاري دانشگاه فردوسي مشهد پخش شد شد.

(لينك پيام تصويري و ارائه پروفسور ريناودو خطاب به دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد حاضر در نخستين كمپ مستندنگاري ميراث مدرن معماري در ايران      https://virtualclassroom>02.polito.it/playback/presentation/2.0/playback.html?meetingId=9c055e9479be8f4d3fba5e4f713548a3a800d08b-1603904472350)  ايشان ضمن ابراز رضايت از پروژه كمپ مشهد به عنوان اولين نمونه كمپ ديجيتال سازي ميراث مدرن، دانشجويان حاضر در اين كمپ را دعوت به عضويت در كميته بين المللي مستندنگاري ميراث فرهنگي نموده و با توجه به پتانسيل هاي معرفي شده، نسبت به برگزاري كمپ جهاني ديجيتال سازي ميراث معماري سال 2023 در ايران ابراز اميدواري كردند. آقاي مهندس هادي نادري (دبير دوكوكوموموي ايران) و آقاي دكتر عباس ماليان (به عنوان نماينده جمهوري اسلامي ايران در سيپا و عضو اجرايي سيپا در دوره 2019-2024) در ارتباط تصويري مستقيم ضمن تبريك به دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد، نسبت به گسترش همكاري ها و تفاهم نامه در زمينه ديجيتال سازي ميراث معماري ابراز اميدواري نمودند. در پايان گواهي نامه هاي شركت در كمپ مستندنگاري با امضاهاي پروفسور Stratos Stylianidis رياست سيپا، دبير دوكوموموي ايران، دبير علمي كمپ و رياست دانشكده معماري و شهرسازي دانشگاه فردوسي مشهد به دانشجويان اهدا شد. گزارش چند زبانه اين كمپ به زودي بر روي سايت سيپا و دوكومومي جهاني قرار خواهد گرفت و  در بخش ويژه اي از كتاب معرفي ميراث صنعتي ايران توسط دوكومومو به چاپ خواهد رسيد.

pic4

pic3