همکاری بین الملل

بنا بر خبرگزاری جمهوری اسلامی استان خراسان رضوی -ایرنا

مشهد- ایرنا- مدیرهمکاریهای علمی بین المللی و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: از تصمیمهای مهم این دانشگاه در سال 1398 بازخوانی تمام قراردادهای گذشته و شناسایی دلایل عدم اجرای مفاد آنها برای عدم تکرار در قراردادها و تفاهم نامه های آینده است.

احسان قبول روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مشهد افزود: تفاهمنامه ها دارای مفاد مختلف و متفاوتی هستند که در زمان اجرا با مشکلاتی رو به رو می شوند به همین دلیل یک تفاهم نامه به صورت 100 درصد قابل اجرا نیست لذا در حال بررسی شرایط حداکثری بندهای قراردادهای منعقده هستیم.
وی ادامه داد: این دانشگاه در مجموع بیش از140 تفاهم نامه با دانشگاههای 37 کشور جهان به امضا رسانده است که 33 مورد آن با 20 درصد اجرا در مفاد مربوط به سال 1397 است. برای ادامه خبر در سایت ایرنا اینجا کلیک کنید