دومین نشست کارگروه ملی همکاری‌های علمی ایران و هند  با حضور دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر ربانی رئیس مرکز مطالعات سازمان فرهنگ و ارتباطات، دکتر خلیلی رایزن سابق ایران در هند، دکتر قبول مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر ابراهیمی رئیس دبیرخانه همکاری‌های علمی ایران و هند و نمایندگان دانشگاه‌ها و مراکز علم و فناوری عضو کارگروه ملی همکاری‌های علمی ایران و هند در دانشگاه روز چهارشنبه  18 دی‌ماه 1397 در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن خیرمقدم به میهمانان این نشست اظهار نمود:  همکاری علمی با کشور هند  برای ایران مهم است و هند در فرازهای سخت و تاریخی همیشه در کنار ایران بوده است و با توجه به اینکه کشوری است که ازلحاظ علمی و فناوری همچنین کشاورزی پیشرفت خوبی کرده است  می‌توانیم در روابط علمی با هند موفق باشیم.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: هم‌اکنون حدود 4000 دانشجو در کشور هند مشغول به تحصیل هستند و ما می‌توانیم با برنامه‌ریزی در حوزه تجارت و بازرگانی و در کنار آن پروژه‌های پژوهشی و علمی به همکاری با کشور هند ادامه داده و به‌عنوان یک شریک علمی  موفق باشیم.

دکتر کافی در پایان سخنان خود افزود: علاوه بر توافق ملی و تعیین پروژه‌های مصوب مالی 2018 بین دو کشور و برای حمایت می‌توان همکاری‌های بین دانشگاهی را به‌عنوان یک مسیر موازی برای گسترش همکاری‌های علمی با هند ایجاد نمود.

دکتر ربانی رایزن فرهنگی ایران در هند نیز در خصوص مأموریت‌های این سازمان اظهار نمود: گسترش ارتباطات فرهنگی با کشور هند ازجمله تفاهم‌نامه علمی و فرهنگی با دانشگاه‌های هند، حفظ و گسترش میراث فرهنگی و تاریخی مشترک و مشارکت دانشگاه‌های ایران عضو این کارگروه در حوزه پژوهش و مطالعات ایران در کشور هند در برنامه کاری این سازمان می‌باشد.

پیشنهاد تأسیس صندوق مشترک همکاری‌های علمی با هند در ایران و تشکیل زیرگروه‌های تخصصی علمی در کشورمان ازجمله مطالب و مصوبات دیگر این کارگروه بود که مقرر گردید توسط اعضا پیگیری شود. لازم به ذکر است پس از تقدیر از دکتر خلیلی رایزن اسبق علمی ایران و هند، کارگاه آموزشی ارتباط علمی و بین‌المللی با هند، ضرورت‌ها و پیش‌نیازها برای حاضران شرکت‌کننده برگزار شد.

دومین کارگروه ملی همکاری‌های علمی ایران و هند در دانشگاه فردوسی مشهد با تبادل‌نظر و جمع‌بندی این نشست پایان یافت.

2000 طالب دولي
7000 متخرج دولي
470 نظام تصنيف لايدن
509 نظام تصنيف سايماغو
800 نظام تصنيف شنغهاي
800 نظام تصنيف تايمز