8082250 1

همزمان با نشست هم اندیشی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی سراسر کشور که به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید دانشگاه فردوسی مشهد بعنوان دانشگاه برگزیده در حوزه فعالیت های علمی بین المللی معرفی و از دکتر حسین بذرافشان مدیر همکاری علمی بین المللی دانشگاه در این مراسم تقدیر گردید.لازم به ذکر است دانشگاه فردوسی مشهد در ارزیابی های بعمل آمده رتبه سوم در حوزه فعالیت بین المللی در بین دانشگاهها و موسسات آموزش عالی را کسب نموده است.

8082250 2

IMG 0722

در این نشست، ضمن امضای تفاهم نامه‌های همکاری با روسای دانشگاه‌های قائد اعظم، علامه اقبال، پنجاب، تعلیم و تربیت و لاهور، درباره موضوعات زیر بحث و گفت‌و‌گو صورت گرفت.

استفاده از مزیت همسایگی دو کشور و قرابت فرهنگی دیرینه، جهت توسعه همکاری‌های علمی و فناوری
همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های فناوری با مشارکت پارک علم و فناوری استان و دانشگاه در حوزه‌های صنعتی و معدنی
ضرورت توسعه همکاری‌ها در خصوص زبان و ادبیات فارسی
برگزاری هفته علم ایران و پاکستان به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد

قابل ذکر است، هیأت بلند پایه آموزش عالی جمهوری اسلامی پاکستان، از مراکز تحقیقاتی و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد نیز بازدید کردند.

IMG 0826

IMG 0856

IMG 0852

IMG 0725

14021013000516 Test PhotoN

در دیدار هیأت رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد با معاون اول رئیس ‌جمهور بر ضرورت نقش آفرینی دانشگاه های بزرگ کلانشهرها در حل مشکلات منطقه ای و توسعه روابط علمی با کشورهای هم مرز تأکید شد.

محمد مخبر در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌ها و جایگاه دانشگاه فردوسی مشهد گفت: این دانشگاه با برخورداری از دانشجویان نخبه، اساتید مجرب و تیم مدیریتی جوان و پرانگیزه می‌تواند به اتاق فکر چابک و کانونی برای تشخیص و حل مسائل در منطقه شرق کشور تبدیل شود.

معاون اول رئیس ‌جمهور با تأکید بر لزوم نقش آفرینی دانشگاه‌های بزرگ در حل مسائل مختلف کشور اظهار داشت: امروز در عرصه جهان شاهد سرعت بالای تغییرات در حکمرانی و تحولات عمومی هستیم و انتظار این است که دانشگاه‌ها در این زمینه پیشقدم باشند و به مسئولین و مدیران کشور کمک کنند.

مخبر با اشاره به هم مرز بودن و نزدیکی جغرافیایی استان خراسان رضوی با کشورهای همسایه شرقی و شمالی افزود: این موضوع فرصت بزرگی برای دانشگاه فردوسی مشهد است تا بتواند با گسترش تبادلات علمی و پذیرش دانشجویان خارجی،‌ در مسیر بین‌المللی کردن این دانشگاه گام بردارد.

وی با یادآوری یکی از مهمترین مسائل و مشکلات مشهد و همچنین شرق کشور تحت عنوان کمبود منابع آب خاطرنشان کرد: امروز در سطح جهان شاهد نوآوری و نقش تکنولوژی در مدیریت منابع آب، بهره‌وری و امنیت غذایی هستیم که دانشگاه فردوسی مشهد نیز می‌تواند با اتکاء به دانش و فناوری‌های نوین، به حل مشکل کمبود منابع آب در این منطقه کمک کند.

وی همچنین با اشاره به آمادگی همیشگی خیرین برای نقش آفرینی در مدرسه سازی، امور درمانی و سایر اقدامات عام المنفعه گفت: خیرین ظرفیت بزرگی هستند که می‌توان از آنها در نوسازی و توسعه دانشگاه‌های کشور استفاده شود.

در این جلسه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گزارشی از وضعیت این دانشگاه ارائه کرد و گفت: دانشگاه فردوسی مشهد ۸۰۰ عضو هیأت علمی ، ۲۵ هزار دانشجو و ۲ هزار کارمند دارد و براساس برنامه‌ریزی کلانی که انجام داده قرار است طرحی را تحت عنوان زیست بوم نوآوری شرق کشور اجرا کند تا بتواند به الگویی برای کل کشور تبدیل شود.

همچنین سایر اعضای هیأت رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص مسائل و مشکلات این دانشگاه توضیحاتی ارائه کردند و به ارائه گزارشی از منابع و هزینه‌های سال ۱۴۰۲ و برآورد هزینه‌های سال ۱۴۰۳ و مقایسه سرانه دانشجویی ۱۱ دانشگاه برتر کشور پرداختند.

مصوبات سفر رئیس ‌جمهور به استان خراسان رضوی و سهم دانشگاه فردوسی مشهد از این مصوبات و همچنین گزارش درخصوص مرکز نوآوری در حال احداث با پیشرفت ویژه ۶۴ درصد و نیز احداث اولین پژوهشکده اختر فیزیکی کشور در نیشابور با پیشرفت ۶۷ درصد از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

روز دوشنبه 8 آبان 1402 محمد سلیم عمری نماينده وزارت علوم افغانستان، مولوی فضل هادی احمد، رئيس نمايندگي وزارت امور خارجه در شرق و دکتر خلیل احمد بهسوداوال رئیس دانشگاه ننگرهار افغانستان بهمراه هیات با دکتر احد ضابط رئیس  دانشگاه فردوسی مشهد نشستی برگزار شد. در این دیدار علاوه بر معرفی دانشگاهها، تلاش بر گسترش روابط علمی  در حوزه طرح های علمی مشترک، تبادل پژوهشگر و دانشجو به بحث وگفتگو پرداخته شد .

لازم به ذکر است در این دیدار رئیس دانشگاه ننگرهار افغانستان و هیات همراه از مراکز پژوهشی و آموزشی دانشگاه نیز بازدید به عمل آوردند.

56565635

56565633

 

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

فرصت مطالعاتی هیات علمی

فرصت مطالعاتی هیات علمی

فرصت تحقیقاتی دانشجویان ایرانی

فرصت تحقیقاتی دانشجویان ایرانی

بورسیه تحصیلی

بورسیه تحصیلی

2500 دانشجوی بین المللی
8000 دانش آموخته بین المللی
440 نظام رتبه بندی لایدن
522 نظام رتبه بندی سایماگو
800 نظام رتبه بندی شانگهای
1000 نظام رتبه بندی تایمز