سخنراني مدير همکاري‌هاي علمي بين‌المللي در نشست مديران پژوهشي منطقه 9 کشور

صبح پنج‌شنبه 1397/12/9 دکتر احسان قبول مدير همکاري‌هاي علمي بين‌‌المللي و امور دانشجويان غيرايراني دانشگاه به ارائه سخنراني با عنوان راه‌کارهاي گسترش همکاري علمي ـ بين‌المللي با دانشگاه‌هاي کشورهاي آسياي ميانه و هم‌سايه پرداخت. در اين سخنراني دکتر قبول با ارائه گزارش مختصر از همکاري‌هاي دانشگاه فردوسي مشهد با دانشگاه‌هاي کشورهاي آسياي ميانه و کشورهاي هم‌سايه، شناخت ظرفيتهاي علمي ـ آموزشي و ايجاد زيرساخت‌هاي لازم براي همکاري‌هاي بين‌الملل را از اولويت‌هاي هرگونه همکاري بين‌الملل معرفي کرد. وي شناسايي دانشگاه‌هاي هدف و داشتن طرح و برنامه مطالعه شده براي برقراري همکاري‌ها را از ديگر اولويت‌هاي اين‌گونه همکاري‌ها دانست.
   دکتر قبول کاهش استاندارهاي علمي ـ آموزشي، بي‌توجهي به اسناد و قوانين بالادستي و امنيتي و رقابت‌هاي منفي را از جلمه آسيب‌هاي همکاري‌هاي بين‌الملل بيان کرد.
   در پايان اين نشست که با حضور دکتر بهرامي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه تشکيل شده بود حاضران سوالات خود را مطرح کردند.