5050

روز یکشنبه 99/10/7 دکتر احسان قبول مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیرایرانی، در جایگاه سخنران ویژه در همایش قاضی نذرالاسلام شاعر ملی بنگلادش در خصوص رابطه میان شعر مولانا و نذرل سخنرانی کرد. دکتر قبول در این سخنرانی شعر صلح گرایی، انسان گرایی و اخلاق گرایی را پایه‌های اصلی اندیشه مولانا و نذرل بیان کرد و شعر این دو شاعر را مورد علاقه خوانندگان ملل مختلف بر شمرد. او با ارائه برخی از نمونه‌ها از اشعار مولانا و نذرل، انعطاف و تساهل و تسامح در ارتباط با دیگران را از ویژگی‌های اندیشمندان دو شاعر نام برد و با توجه به تأثیرپذیری نذرل از اندیشه‌های مولوی، نگاه به انسان فراتر از مذهب و نژاد و رنگ را از دیگر ویژگی‌های جذاب شعر این دو شاعر نام برد. یادآور می‌شود در همایش نذرالاسلام سخنرانانی از کشورهای آمریکا، کانادا، آلمان، انگلستان، اسپانیا، آفریقای جنوبی، هند و بنگلادش سخنرانی خود را ارائه کردند.

پذیرش و ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی

فرصت مطالعاتی هیات علمی