دستورالعمل شيوه پذيرش دوره‌هاي کوتاه مدت مطالعاتي ويژه دانشجويان غيرايراني
بنابر مصوبه چهلمين جلسه شوراي سياستگذاري امور بين‌الملل دانشگاه دستورالعمل شيوه پذيرش دانشجويان دوره‌هاي کوتاه مدت مطالعاتي ويژه دانشجويان غيرايراني به تصويب رسيد. مفاد اين دستورالعمل به شرح زير است:

دوره‌هاي کوتاه مدت بين‌المللي:
-     درخواست متقاضيان غيرايراني براي دوره‌هاي کوتاه مدت تحقيقاتي پس از دريافت توسط اداره دانشجويان بين‌الملل به دانشکده جهت اظهارنظر گروه و معرفي استاد راهنما ارسال مي‌گردد.
-    هزينه شرکت متقاضيان غيرايراني در دوره فرصت تحقيقاتي به شرح ذيل مي‌باشد:
-    شهريه ثابت ماهانه (Tuition fee) به ميزان 150 يورو تعيين مي‎گردد.
-    هزينه خدمات آزمايشگاهي، کارگاهي و دفتري (Bench fee) ماهانه بين 150-600 يورو با نظر معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه تعيين مي‌گردد. 100 درصد هزينه تحقيق در اختيار مجري قرار مي‌گيرد.
-    هزينه‌هاي دوره به حساب ارزي اداره دانشجويان بين‌‌الملل واريز و به عنوان عوايد ارزي معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه محسوب مي‌گردد.
-    معادل ريالي هزينه‌هاي واريزي دوره توسط معاونت پژوهش و فناوري و طبق جدول زير در اختيار واحدهاي مربوطه قرار مي‌گيرد:

20 درصد سهم دانشگاه 20 درصد سهم مديريت همکاري‌هاي علمي بين‌المللي دانشگاه (بابت خدمات) 40 درصد به منظور تشويق عضو هيأت علمي به پژوهه (ب)  استاد اضافه مي‌شود 20 درصد سهم دانشکده و گروه مربوطه

بنابر مصوبه چهلمين جلسه شوراي سياستگذاري امور بين‌الملل دانشگاه دستورالعمل شيوه پذيرش دانشجويان پسا دکتري ويژه دانشجويان غيرايراني به تصويب رسيد. مفاد اين دستورالعمل به شرح زير است:
    دروه‌هاي پسا دکتري بين‌المللي:
-    درخواست متقاضيان غيرايراني براي پسا دکتري پس از دريافت توسط اداره دانشجويان بين‎الملل، به معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه ارسال گردد. متعاقبا اين معاونت، درخواست را براي بررسي موضوع، تعيين مجري دوره و تنظيم پيشنهاده به دانشکده ارجاع مي‌دهد. نتيجه بررسي گروه و دانشکده به انضمام پيشنهادۀ تدوين شده براي تصميم‌‌گيري به معاونت پژوهش و فناوري عودت داده شده و نتيجه به اداره دانشجويان بين‌الملل ابلاغ مي‌گردد.
-    پذيرش دانشجويان منوط به معرفي از طرف سازمان، دانشگاه، يا موسسه حامي معتبر بوده و لازم است ضمانت مالي لازم ارائه شود.
-    هزينه‌هاي دوره به حساب ارزي اداره دانشجويان بين‌الملل واريز و به عنوان عوايد ارزي معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه محسوب مي‌شود.
-    هزينه دوره براي هر سال معادل 5000 يورو مي‌باشد که توسط موسسه حامي پرداخت مي‌شود. از اين مبلغ 4000 يورو در 4 قسط (هر قسط به ميزان 1000 يورو) در اختيار پژوهشگر پسادکتري قرار مي‌گيرد. مابقي طبق جدول زير براي پوشش هزينه‌ها اختصاص مي‌يابد.

20 درصد سهم دانشگاه 20 درصد سهم مديريت همکاري‌هاي علمي بين‌المللي دانشگاه (بابت خدمات) 40 درصد به منظور تشويق عضو هيأت علمي به پژوهه (ب) استاد اضافه مي‌شود 20درصد سهم دانشکده و گروه مربوطه

-    هزينه‌هاي دوره و سهم هر واحد به صورت ريالي توسط معاونت پژوهش و فناوري پرداخت مي‌شود.

دوره دکتری پژوهش محور ویژه متقاضیان‌غیرایرانی در دانشگاه فردوسی مشهد به تصویب رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، در سی و هشتمین جلسه شورای سیاست‌گذاری امور بین‌الملل دانشگاه فردوسی مشهد که در دی‌ماه 1397 برگزار شد،، دستورالعمل پذیرش دوره دکتری پژوهش محور، ویژه متقاضیان غیر ایرانی، به تصویب رسید.

بر این اساس، متقاضیان غیر ایرانی می‌توانند همزمان با تقاضای ثبت‌نام در دانشگاه فردوسی مشهد، نسخه اولیه پیشنهاده پژوهشی خود را به دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی و دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه فردوسی مشهد جهت بررسی ارسال‌ کنند. پرونده‌ها پس از بررسی در کمیته مشترک، متشکل از نمایندگان معاونت آموزشی، معاونت پژوهش و فناوری، دفتر همکاری‌های بین‌الملل و دو عضو هیئت‌علمی متناسب با موضوع به تأیید کمیته علمی خواهد رسید. داوطلبان مورد تأیید می‌توانند ۳ تا ۸ واحد آموزشی به تأیید استاد راهنما، انتخاب کنند.

دریافت آیین نامه مربوطه دوره دکتری پژوهش محور ویژه متقاضیان‌غیرایرانی در دانشگاه فردوسی مشهد

برای دریافت نسخه به زبان عربی اینجا کلیک کنید.

برای پذیرش و ثبت نام دوره های زبان فارسی فرم های زیر دانلود و تکمیل نمایید.

فرم ثبت نام

فرم ویزا

فرم های تکمیل شده را به همراه اسکن پاسپورت به آدرس   ارسال کنید.

بعد از بررسی فرم توسط کارشناس آموزش مراحل  بعدی ثبت نام شما از طریق ایمیل ثبت شده در فرم به شما اطلاع رسانی خواهد شد.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید یا به این صفحه مراجعه کنید.

هزینه دوره های فارسی